Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Leopard print nails!!

Πώς να φτιάξετε εύκολα animal print(και σε κοντά νυχάκια!)



 Ήθελα εδώ και μέρες να φτιάξω ένα σχέδιο στα νύχια μου αλλά είχα ένα ατυχηματάκι: έσπασαν κάποια σύριζα και για να ταιριάζουν τα κόντυνα όλα αναγκαστικά(δείξτε επιείκεια για τα στραβά νυχάκια που θα δείτε).  :'-( Δεν το έβαλα κάτω όμως!Σήμερα μετά από πολλές μέρες βρηκα το χρόνο να κάνω αυτό που ήθελα και voila το πως να το κάνετε κι εσείς:

Θα χρειαστείτε:

  • μια βάση για τα νύχια(εγώ χρησιμοποιώ το XXL nail protector της Essence) και ένα γυαλιστικό για μετά το σχέδιο (όπως το gel-look topcoat της Essence)
  • ένα χρώμα,είτε ανοιχτό είτε σκούρο σαν κύριο χρώμα,ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε (το δικό μου είναι το In stitches της Essie)
  • ένα χρώμα που να κάνει αντίθεση με το πρώτο- για εμένα ταίριαζαν 2 μανό σε ανοιχτό ροζ-ροδακινί Like to be bad και A crewed interest της Essie
  • ένα μαύρο ή γενικά αρκετά πιο σκούρο χρώμα (χρησιμοποίησα το 49 της Lovie) 
  • και ένα εργαλείο για σχέδια στα νύχια όπως αυτά


ή μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε την άκρη από μια φουρκέτα ή οδοντογλυφίδες.

  1. Αρχίζετε περνόντας τη βάση και μετά το βασικό χρώμα σας όσες φορές χρειάζεται για να φαίνεται ομοιόμορφο και οπάκ.
  2. Κάνετε μικρά ακανόνιστα,ανομοιόμορφα σχεδιάκια με το 2ο χρώμα

     
  3. Ρίξτε πάνω σε μια σελίδα περιοδικού ή κάποιας επιφάνειας που δεν απορροφά-και δε χρειάζεστε- 3 σταγονίτσες από το πιο σκούρο μανό.Στη υνέχεια βουτήξτε τη μύτη της οδοντογλυφίδας και περάστε με αυτή το περίγραμμα προσπαθώντας να κάνετε σχήματα σαν το γράμμα c,είτε σε μια πλευρά της βουλίτσας ειτε και στις δύο,κάπως έτσι:
  4. Δε χρειάζεται να προσπαθείτε να τα κάνετε τέλεια,ή να μοιάζουν το ένα με το άλλο.Απλά ξεκινήστε να σχεδιάζετε και θα δείτε ότι όσο πιο τυχαία είναι τόσο πιο κοντά σε ένα leopard print θα σας βγει! ;-) Εμένα μου βγήκε έτσι:





Καλή τύχη!!Αν το δοκιμάσετε ανεβάστε μια φωτογραφία στη σελίδα του Beautyholic στο Facebook ή χρησιμοποείστε το hashtag mrs_brightside16 στο Instagram!
(Τα links βρίσκονται στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου